Susţineţi adoptarea CONSTITUŢIEI CETĂŢENILOR!

Informează-te şi întelege cum te afectează actuala Constituţie a României.
Află motivele şi ce aduce proiectul Constituţiei Cetăţenilor ca soluţii de reabilitare a Suveranităţii, Libertăţii si Bunăstării tuturor Românilor, nu doar al unora „aleşi”.

CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR este un proiect de ţară, de construcţie a statului organic al românilor, este o transpunere în norme constituţionale a ideilor politice ale geniului nostru naţional, Mihai Eminescu. Acest proiect a fost deja adus până în acest stadiu prin contribuţia multor  oameni cu suflet, cu caracter şi profesionalism. Dar este nevoie ca MAJORITATEA românilor cu drept de vot să susţină CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR pentru a putea fi adoptata!

Numai FORŢA MAJORITĂŢII ROMÂNILOR va putea aduce României bunii conducătorii de care are atâta nevoie. Numai o astfel de FORŢĂ va adopta şi impune CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR, aceea care îi va elibera pe români de umilinţă şi furt. Două milenii de existenţă şi continuă devenire ne-au dat certificatul de popor învingător.
Cu siguranţă vom reuşi!

INFORMEAZĂ-TE!
Descarcă şi citeşte cartea CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR comentată şi explicată
pe înţelesul tuturor
scrisă de dl. Prof. Dr. Constantin Cojocaru
Urmăreşte Cursurile publice de educaţie constituţională

VOTEAZĂ! Oferă părerea ta liberă şi onestă
în Sondajul pentru susţinerea adoptării Constituţiei Cetăţenilor

PARTICIPĂ!
Vino pe Facebook pe pagina de susținere a
CONSTITUŢIEI CETĂŢENILOR

şi contribuie cu comentarii şi opinii

DĂ MAI DEPARTE!
Găseşti aici resurse pentru parteneri media, ziarişti şi bloggeri:
Alianţe pentru promovarea Constituţiei Cetăţenilor
Distribuie mai departe pe reţele de socializare Sondajul nostru
pentru a participa câţi mai mulţi români

Participă în dezbateri,  discută cu cei apropiaţi ţie, invită-i să acorde atenţie Constituţiei României pentru că are implicaţii directe şi importante în multe aspecte din viaţa lor precum:  familia, dreptul la proprietate, dreptul la viaţă, la integritate fizică şi psihică,  egalitatea în drepturi, libertatea de exprimare, dreptul la informaţie, dreptul la învăţătură, accesul la cultură, dreptul la ocrotirea sănătăţii, dreptul la mediu sănătos şi multe altele.

Iţi mulţumim că ne susţii şi că alegi să lupţi alături de noi pentru bunăstarea, libertatea şi suveranitatea cetăţenilor români şi a urmaşilor, urmaşilor acestora!

De asemenea, le mulţumim contributoriilor actualei forme a CONSTITUŢIEI CETĂŢENILOR

Dr. Constantin Cojocaru, Dr. Florian Colceag, Acad. Gheorghe Sin, Prof. Univ. Dr. Ilie Bădescu, Prof. Univ.  Dr. Alexandru Melian, Prof. Univ. Dr. Viorel Mihai Ciobanu, Prof. Univ. Dr. Ion M. Anghel, Prof. Univ. Dr. Dan Claudiu Dănişor, Ionel Haiduc, Ioan Roşca, Marian Ilie, Viorel Gligor, Petrică Dima, Miron Manega, Mihai Albici, Av. Mihai Seidner

şi celor aproximativ 100 de membri menţionaţi mai jos ai Comitetelor de Iniţiativă (primul constituit la data de 16 martie 2013 , al doilea la data de 10 decembrie 2013, al treilea la data de 25 iulie 2014 la primul Congres al Mişcării pentru Constituţia Cetăţenilor), precum şi tuturor celor mulţi care ne-au scris şi contribuit în dezbaterea publică a CONSTITUŢIEI CETĂŢENILOR, cărora le suntem cu toţii recunoscători!

Apreutesei Gabriel, Anca–Maria MOCANU, Antonescu Cristian Nicolae, Apostol Doru Constantin, Bădără Ştefan, Bălăceanu Virgil, Bălin Gheorghe, Bîrsan Stelică, Boboc Petrache, Bodea Niculina, Bogdan-Georgian ORLEANU, Buzescu Alin Bogdan, Cazan Vasile, Cănuţă Constantin, Chelaru Mircia, Cornea Costel, Cornel PROTOPOPESCU, Creţ Felician, Cristian TRAŞCĂ, Denisa POPOVICI, Dima Petrică, Dincă Constantin, Dorohoianu Vasilică, Doruş Neculai, Dumitru MANEA, Duţă Simion, Elena GHEORGHESCU, Emil-Marian NAE, Ene Tache, Florian COLCEAG, George–Ninel POPESCU, Georgeta MIHAIL, Gheorghe BĂLIN, Gheorghe RÎŞNIŢĂ, Ghiocel ONOFREI, Ionescu Tudor, Iosif Gheorghe, Lepădatu Gheorghe, Lipan Gheorghe, Liviu ŢIGANAŞU, Lucian TAFTĂ, Luiza–Tanţa VOLF, Lupu Ion, Manea Dumitru, Marcela PÎSLĂ, Marian ANTONESCU, Mariana BREHOIU, Melinte Melu, Mexim Rodrigo Gabriel, Mihai MIHĂILĂ, Mihai VOICU, Mihalache Nicolae, Mihăilă Petru, Mîndruţ Viorel, Moldovanu Cezărel, Nae Emil Marian, Neculai ATETELESEI, Netea Lucia Mihaila, Netea Valeria Gabriela, Nistor Constantin, Onofrei Gabriel, Oprea Violeta, Otilia MAGHERU, Petrache BOBOC, Petru MIHĂILĂ, Peţu Cgeorghe, Pistol Laura Iuliana, Popa Elena, Rădună Gabriel, Rîşniţă Gheorghe, Rotaru Neculai, Savin Daniela, Simeria Gustav Constantin, Sin Gheorghe, Stana Ştefan, Stăneci Traşcă Dumitru, Stelică BÎRSAN, Suru Nicolae Cătălin, Ştirbu Pavel, Taftă Lucian, Traian MANEA, Traşcă Cristian, Tudoroiu Radu Florin, Ungureanu Dan Constantin, Varga–Lucian; MUREŞEANU, Vasilică DOROHOIANU, Vasilică DOROHOIANU, Viorel GLIGOR, Voicu Mihai, Zărnescu Vasile

Cu Dumnezeu, ÎNAINTE!

9 thoughts on “Susţineţi adoptarea CONSTITUŢIEI CETĂŢENILOR!

 1. Mariana Dragomir

  ERA NECESARA CHIAR DE MAI MULT TIMP O INITIATIVA DE ACEST GEN !
  TREBUIE EDUCATA POPULATIA DIN ZONELE RURALE CARE ISI VAND VOTUL PENTRU …NIMIC .SUNT SARACI SI LIPSITI DE SPERANTA DE MAI BINE .ASTA ESTE UN ASPECT ! AR TREBUI SA FIE FOARTE BINE ORGANIZATA ACEASTA FORMATIUNE POLITICA (LA CARE VEAU SA DEVIN MEMBRU FONDATOR ) PENTRU CA SACALII DE LA PUTERE NU VOR LASA USOR CIOLANUL .
  CU RESPECT SI ADMIRATIE VA UREZ UN BUN INCEPUT !

  Răspunde
 2. Staicu Floriana

  Intr-adevar! Eu am inteles deja de ceva timp ,fara sa fi vazut pe youtube toate emisiunile cu prof. Colceac , ca intrarea in UE va fi ceva ingrozitor de rau pentru Romania.Am inteles ca ne vor fura tot, ca ne vor distruge economia ,ca ne vor transforma in consumatori , in colonie. Ca ne vor fura pamanturile ,resursele naturale, padurile,ca ne vor distruge copiii, ca ne vor desnationaliza . Acum am inteles deja ca pentru a scapa de acesti monstri ue-isti, de multinationalele biderbergilor, de tot raul pe care vor sa-l faca popoarelor trebuie sa actionam IMPREUNA cu popoarele ,macar cu cele din est dar nu numai.Singuri nu avem sanse sa scapam de ei. Daca Anglia vrea sa scape, Franta ,Grecia si popoarele nordice , este momentul si pentru noi. Va trebui sa se produca la nivel european schimbarea . Singuri va fi fff. greu sau chiar imposibil. Trebuie lucrat prin spionaj sau PE TACUTE impreuna cu celelalte tari prin astfel de grupuri si grupari patriotice. Ca in ilegalitate. Nu anuntati! Nu bateti tobe momentan!. Cand ne vom intari , la un ne semnal , toti odata sa actionam.Trebuie schimbat sistemul. Se va incepe cu CONSTITUTIA. La baza trebuie sa stea PUTEREA POPORULUI. VOTUL DIRECT TELEFONIC> Ca la Eurovision. Este simplu cu tehnologia actuala. Democratia reprezentativa prin parlamentari pagubosi trebuie sa diminueze si numeric dar si ca forta decizionala . Aceasta forta trebuie transferata intregului popor cu drept de vot -TELEFONIC DIRECT , pentru deciziile de importanta nationala si pentru fiecare lege care va fi data. Sa se instaureze DEMOCRATIA DIRECTA . Bilderbegii si ue-istii pusi in fata deciziei popoarelor nu vor avea sanse. Trebuie loviti .Trebuie lucrat si in ofensiva. Trebuie sa aiba si ei puncte nevralgice! imposibil sa fie pefecti! Aici va fi vorba de lupta , de razboi nu fata in fata. Subversiv. Inteligent. Poporul care intelege este cu voi .Ne trebuie conducatori tari de tot si …in f. multa liniste! Dumnezeu sa ne ajute!

  Răspunde
  1. Sara

   Sunt absolut de acord cu tot ce ati scris numai ca exista o lipsa de lideri, oameni pe care sa-i urmezi instinctiv si sa te alaturi lor. Pe de alta parte este populatia bolnava. Aceasta populatie care-si voteaza mereu calaii, vede intrarea in UE ca pe un mare avantaj , o binefacere pentru ei pentruca au posibilitatea sa lucreze in alte tari ale Europei, unde se castiga mult mai mult. O mare parte dintre ei sunt foarte multumiti de aceste oportunitati si nici nu constientizeaza in ce tara de rahat traiesc si nici nu-si pun problema transformarii Romaniei . Si atunci cum sa-i salvezi ? Si sunt milioane de astfel de oameni. Mai nou , nu stiu daca ati observat ca oamenii sunt reticenti la masuri radicale si la extremism, alimentati fiind si de cozile de topor di societatea romaneasca. Din cauza asta as opta pentru ca acest grup sa fie mai precaut in exprimarea unor intentii care ar putea fi interpretate ca fiind extremiste, utopice sau nerealiste. Asa cum spuneti dvs., e bine ca unele intentii sa fie framantate doar in spatele usilor inchise, in culisele politicii, pe tacute si in acest fel sa se urmareasca pas cu pas promovarea si ajungerea la varful politicii prin orice mijloace. Odata ajunsi in parlament pot sa devina mai expliciti in ce priveste intentiile dar cu precautie. Nu poti cere dintrodata sa iesi din UE, sa iesi din NATO sa legiferezi unele lucruri care sint in discordanta cu directivele UE, etc. Poti s-o faci insa prin alte mijloace ocolitoare , daca intelegeti ce vreau sa spun. Este nevoie de foarte multa diplomatie. Nu stiu care sunt relatiile cu Marian Munteanu (eu n-am reusit sa-l „citesc” pe acest om) dar nu-i exclus ca el sa faca tocmai acest lucru, adica sa nu dea posibilitatea nimanui de a-l taxa drept extremist , mai nou nationalist (de parca aceasta ar fi o rusine) .Ramane de vazut ce va fi in continuare.

   Răspunde
  2. mariana murea

   Sunt de acord cu tot ce inseamna schimbare chiar si radicala daca este nevoie Trebuie actionat nu mai putem sa stam asa intr-o astfel de dezbinare.eu ma alatur luptei de rezistenta daca pot sa spun asa .

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.