Spune-le oficialilor STOP stare de urgență!

De aproape o lună, suntem ținuți în casă cu forța, amenințați cu măsuri extreme și  amenzi abuzive, suntem intoxicați cu substanțe chimice sub pretextul igienizării și suntem dezinformați sistematic de massmedia și grupurile de comunicare oficiale care ne anunță cifrele cazurilor de infectare și a deceselor din ultima perioadă. Drepturile noastre constituționale nu sunt respectate.

Nu mai este un secret pentru foarte multă lume că, persoanele decedate au murit din cauza gravelor afecțiuni preexistente de care sufereau, așa cum ar fi murit și anul trecut, dacă o simplă viroză le-ar fi agravat starea și le-ar fi cauzat complicații.

Deși se dorește testatea tuturor cetățenilor, testele pot fi deja contaminate cu COVID-19 sau fals pozitive și nesigure. Multă lume se îndoiește deja că acest virus există sau că este atât de periculos precum îl descriu oficialii, presa & massmedia.

Cert este că această carantină și starea de urgență, încep să-și piardă din temei în timp ce cauzează daune majore asupra sănătății noastre fizice și psihice și au un impact extrem de negativ asupra stării noastre financiare. Nici nu mai menționăm consecințele economice și sociale care ar putea exista în cazul în care starea de urgență ar fi prelungită.  Oamenii și-au pierdut încrederea în autorități, în canalele de comunicare oficiale și în faptul că măsurile aplicate sunt în favoarea sănătății, siguranței și a bunăstării populației.

Așadar, este momentul să ne adresăm în număr cât mai mare, pe cale pașnică, civilizat, celor care sunt responsabili de această situație, cerându-le să încheie starea de urgență imediat. Pentru acest lucru, este necesar să copiați modelul de mesaj de mai jos și să îl trimiteți către toți cei incluși cu adresa de e-mail în acest-document*:

*Dacă trimiteți e-mailurile de pe telefon, este necesar să salvați documentul în telefon și să copiați adresele din word-ul salvat la destinatarii e-mailului.

Titlu e-mail: Solicit încheierea imediată a Stării de Urgență și anularea Ordonanțelor Militare din perioada carantinei

Bună ziua,

Vă scriu în calitate de cetățean al României, locuitor al orașului ….. Prin acest mesaj, vă solicit pe cale pașnică și civilizată, să dispuneți de anularea stării de urgență precum și a tuturor ordonanțelor lansate începând cu data de 18 martie și până în prezent.

Având în vedere multitudiniea de informații, scăpate din culisele acestei pandemii, care indică faptul că statisticile oficiale a cazurilor de coronavirus și decesele din această perioadă nu sunt veridice, doresc să îmi manifest dezacordul față de decizia de prelungire a stării de urgență. Regret nespus tragediile suferite de familiile celor care au decedat în ultima perioadă, însă aceste decese cauzate de comorbidități, nu constituie un motiv solid pentru prelungirea condițiilor în care ne forțați să trăim în prezent.

Tot mai multe persoane, chiar și medici, persoane care au fost suspecte sau consemnate pe caz de coronavirus, apropiații și rudele lor confirmă faptul că testarea de COVID-19 este nevalidă, decesele sunt cauzate de afecțiunile preexistente, nu de coronavirus, iar starea de urgență impusă nu are niciun temei. Suspecții riscă să fie testați cu teste contaminate sau nesigure iar, sub pretextul igienizării, suntem intoxicați cu substanțe nocive.
Oamenii sunt ținuți fără motiv în izolare sau în spital, lăsați să moară de foame și de sete sau din lipsa de medicamente. Ceea ce generează deciziile conducerii acestei țări este inuman!
În timp ce alte țări europene au relaxat deja condițiile și au redus măsurile de izolare pe bună dreptate, în România, se preconizează prelungirea stării de urgență!
În consecință, îmi pierd din ce în ce mai mult încrederea în declarațiile oficialilor, autorităților, în canalele oficiale de comunicare, în presă și massmedia.

Odată cu anunțarea carantinei și a ordonanțelor militare care au urmat, atât eu cât și familia mea, am fost supuși direct și indirect la presiuni fizice/psihice, condiții de viață precare și la încălcarea drepturilor și obligațiilor legale garantate de către Constituția României, de legile statului român, precum și de Convenția Internațională a Drepturilor Omului. Am ajuns să am condiții de trai extrem de dificile (alimentație, neplata utilităților, imposibilitatea de a îmi asigura mie și familiei mele medicația necesară și un regim de viață sănătos).

Consider că măsurile impuse de dvs. îmi afectează sănătatea fizică și mentală și mă aduc în imposibilitatea financiară de a mai avea grijă de mine și de familia mea. Atât aceste măsuri, presiunea cât și panica nefondată, răspândită sistematic de autorități și massmedia, sunt un factor major de instabilitate emoțională și nesiguranță pentru absolut toată lumea. Există tot mai multe dovezi că forțele de ordine agresează fizic și amendează abuziv cetățenii pentru simplul motiv că merg pe stradă. Aceste lucruri sunt abominabile, cauzează teroare și nesiguranță, încalcă flagrant drepturile omului și sunt consecințele măsurilor impuse de dvs.!

Mi se încalcă dreptul la dreptul la liberă circulație, mai ales în interes profesional, libertatea religioasă și spirituală prin interzicerea de a participa la slujbe / practicarea exercițiilor de relaxare și meditație în grup și alte activități care îmi asigură sănătatea fizică și mentală. Mi se încalcă dreptul la socializare, recreere în aer liber, practicarea regulată a unui sport, plimbare, oxigenare corespunzătoare și deplasări obișnuite. Nimic nu dăunează mai mult imunității decât lipsa vitaminei D care nu poate fi absorbită și sintetizată decât de la soare, lipsa surselor naturale și proaspete de hrană, expunerea la canale de propagare constantă a fricii și izolarea.

Așadar, consider că sunteți pe deplin responsabil de vătămarea sănătății mele fizice și psihice, cea a familiei mele, a celor dragi mie, precum și de degradarea situației mele financiare.

Pandemia de coronavirus a însemnat pierderea locurilor de muncă pentru sute de mii de români. Zeci de fabrici și-au închis porțile și își roagă angajații să aștepte finalul perioadei de șomaj tehnic, în care primesc doar trei sferturi din salarii. Sute de mii de români sunt șomeri. Unii au rămas fără bani de mâncare.
Astfel, sunteți responsabil de distrugerea economiei naționale și de consecințele acestui lucru în perioada următoare.

Din ce în ce mai mulți cercetători avertizează că izolarea în spații închise și lipsa de mișcare sunt extrem de dăunătoare pentru organism.
12 virusologi eminenți avertizează că panica pandemiei de Covid-19 a dus la măsuri grotești, absurde, nejustificate, cu un impact inimaginabil asupra sănătății și economiei.

Directorul Institutului de Virusologie de la Spitalul Universitar din Bonnhas,  Germania, profesorul Hendrik Streeck, afirmă că virusul nu se răspândește atât de ușor iar măsurile de distanțare socială sunt exagerate și nemotivate.

Prof. dr. Karin Molling, unul dintre cei mai apreciați virusologi germani, șefa grupului de cercetări a Institutului de Genetică Moleculară ”Max Planck” din Berlin s-a declarat total împotriva carantinei, afirmând că ”trebuie să protejăm persoanele în vârstă”. Virusulogul german consideră că tinerii și cei care fac față fără prea multe probleme coronavirusului, trebuie pur și simplu lăsați liberi, să se infecteze unul de la altul, pentru a se dezvolta, astfel, în mod natural, imunizarea împotriva COVID-19.

Știu că există deja o serie de demersuri și solicitări din ce în ce mai vehemente la adresa conducerii pentru încheierea strării de urgență și că deputații resping prelungirea acesteia în România.

Știu că legalitatea ordonanțelor militare a fost desființată deja de un reputat profesor de Drept din Târgu-Mureș și că un judecător le cere colegilor din cadrul Curții de Apel Iași să dispună anularea Ordonanței Militare nr. 1 din acest an, emisă după constatarea pandemiei cu coronavirus.

Mai știu că a fost adresat un memoriu către Avocatul Poporului pentru sesizarea Curții Constituționale legat de neconstituționalitatea dispozițiilor din OUG 34/2020 cu privire la faptele contravenționale și sancțiunile aplicabile în perioada stării de urgență.
Într-un comunicat dat publicității pe 7 aprilie, Avocatul Poporului sugerează românilor să atace în instanță amenzile imense date în timpul stării de urgență de către autorități. Mai mult, Renate Weber arată și pașii care trebuie urmați ulterior, respectiv sesizarea CCR în timpul proceselor de contestare a amenzilor, semn clar că la nivel înalt se știe că unele decizii ale guvernanților au încălcat Constituția.

Doresc să vă informez că, în cazul în care nu se vor anula imediat starea de urgență precum și toate ordonanțele lansate de la anunțarea ei și până în prezent, mă voi alătura tuturor inițiativelor civice și juridice care contestă măsurile luate de dvs. în ultima perioadă și cea următoare.
Totodată, cu toate că s-a făcut derogare de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), mă voi adresa personal către această instituție, printr-o sesizare individuală legată de grava încălcare a drepturilor mele, prin măsurile luate de conducerea României.

Aștept să văd efectul acestui mesaj cât mai curând, prin declarații oficiale și măsuri care confirmă răspunsul afirmativ la solicitarea mea, din partea conducerii României. În caz contrar, voi acționa așa cum am menționat mai sus și îi voi îndemna și pe alții să o facă.

Semnătură

36 thoughts on “Spune-le oficialilor STOP stare de urgență!

 1. Hodivoianu Iustina

  SUBSCRIU!!!
  Este un abuz și MANIPULARE!!
  ROMÂNIA este un stat SUVERAN ȘI INDEPENDENT
  STOP STĂRI DE URGENȚĂ!!
  STOP VACCINĂRI OBLIGATORI!!
  ÎNCETAȚI SĂ NE INDUCEȚI TOT FELUL DE ABERAȚII!!

  Răspunde
 2. Dumea Mirela

  Va rog sa va ganditi la sufletele romanilor si sa incetati starea de urgenta. Lasati oamenii sa munceasca, sa se poata ruga in biserici, sa poata sa-si planga mortii in cimitire, sa poata respira aerul curat de afara. Starea de urgenta ar trebui impusa in structurile de conducere ale acestei tari, in alegerea profesionalismului in locul politicului in toate structurile statului. Va rog din suflet!

  Răspunde
 3. Panduru Mihaela

  Nu sunt de acord cu manipularea in masa a cetatenilor, declararea cazurilor de deces din alte cauze ca fiind trecute toate la gramada Covid. Mare MINCIUNA.
  Vrem o viata normala nu sa ne tineti in casa cu propagarea stirilor ce produc teama si anxietate. Din astfel de cauze ne mor batranii de inima si spaima privocate tot de MEDIA ASERVITA!!!

  Răspunde
 4. Bunea Vlad

  Este suficienta starea de urgenta care a fost. Deja toata economia s-a dus de râpă, la fel si STAREA MORALA A CETATENILOR. Trebuie sa iesim la munca, la scoli, facultati, etc. pentru a ne DEZVOLTA CA STAT. Deja este prea mult!!!

  Răspunde
 5. TIMIR SERBAN

  REVIN
  LA CEDO NU CRED CĂ AVEM ȘANSE,
  MAI DE LA HAGA

  ACUZ STATUL ROMĂN DE:

  GENOCID PRIN TORTURĂ PSIHICĂ A POORULUI ROMĂN.

  Răspunde
 6. Andrei Rabacel

  O vrajeala penala. Problema nu este virusul care oricum e o inventie, ci scopul pt care este folosit. Ordonanta militara este un abuz. Nu am stat si nu voi sta in casa. Am iesit si noaptea si o voi face in continuare. Statul politienesc trebuie sa dispara!

  Răspunde
 7. Alina Frimu

  Starea de urgenta este o manipulare fara margini! Daca nu se incheie urgent oamenii vor muri de foame iar economia va cadea definitiv

  Răspunde
 8. Bibi

  Adevăr cu minciuna. Cunoaștem rețetă!
  Ori sunteți prosti ori sunteți rai!
  Va bateți joc de popor! Și ei și voi!

  Răspunde
 9. CHITU MIHAIL-EUGEN

  Toate persoanele din tara noastra (am sa scriu tara noastra pana va va da sangele pe gura si pe nas) au DREPTUL la LIBERA si la SINCERA (CORECTA) INFORMARE ! Avem DREPTUL sa STIM ADEVARUL !!! DE CE NE MINTITI ? VREM sa TRAIM in ADEVAR !!! VREM DOAR ADEVARUL, ADEVARAT, indiferent cat de CRUD, sau de dulce( COPT) E ACESTA !!! Nu mai ascundeti ADEVARUL de NOI ! Eliberati-ne de povara FRICII si de nesiguranta ! Mircea cel Batran spunea (in Scrisoarea aIIIa de Eminescu), Bucurosi le-om duce TOATE, dar CUM sa le ducem, atata vreme cat suntem MINTITI ? Vrem LIBERTATAEA religioasa si vrem sa ne RUGAM LIBERI la fel ca toti INAINTASII NOSTRII !!!! Va e FRICA VOUA DE CE SE VA INTAMPLA DACA VOM AFLA ADEVARUL ??? ARATATI-NE ASTA ! ADICA DACA VA E# FRICA DE NOI, DUPA CE VOM STI ADEVARUL sau NU !!!

  Răspunde
 10. Cristina Raducan

  Aceasta stare de urgenta, care de fapt este un experiment, va duce la o mare revolta si revolutie contra celor de la conducere.

  Răspunde
 11. jungheatu dan

  Domnilor politicieni alesi ai poporului, nu stapani ai poporului, o parte a poporului roman va cer esa respectati de data aceasta Constitutia Romaniei si sa dispuneti incetarea starii de urgenta, cealalta parte nu stie ce sa ceara pentru ca le-ati otravit voi mintile prin intermediul televizorului.
  Macar acum dati dovada de curaj si nu va mai lasti condusi de acest Grup Strategic de Comunicare format din maimutoi.
  O sa vina vremea sa cersiti voturi, nu va bazati pe batrani si pe oale, nu mai tine, suntem cu ochii pe multi dintre voi si deja va vedem la cosul de gunoi al istoriei. Vor ramane doar cei patrioti, crestini adevarati, restul la culcus.
  Incetati starea de urgenta si renuntati la ganduri de vaccinare cu forta. Singurul virus este in capul vostru.

  Răspunde
 12. Zmeu Razvan

  Solicit încheierea imediată a Stării de Urgență și anularea Ordonanțelor Militare din perioada carantinei!

  Răspunde
 13. Vasile Ion-pr Ieronim

  Este rusinos ce se intampla astazi cu noi!Eu nu cred in revigorarea acestui popor,veti da seama in fata Lui Dumnezeu.Nu credeam sa apuc aceste vremuri,toti ne mint pe fata!De ce ati inchis bisericile?D-vastra vedeti ce se intampla in fiecare localitate?Credeti ca autoritatile stapanesc tot?De ce atata atenti asupra bisericii?Nu sunteti romani adevarati,nu aveti credinta si vocatia de a cultiva binele si descuraja pe tot cel ce seamana raul si dezbinarea in societatea noastra.Nu stiu daca aceasta generatie de oameni stiu ce contributie a avut Biserica,in faurirea Romaniei Mari,e trist ca nu stiti!Lumea de azi o preocupa ,mancare si lucrurile trecatoare,bucuriile de moment.Ce se intampla astazi,este rezultatul superficialitatii,a lipsei de onoare si a apostaziei.Nu veti avea pace fara Hristos,asa ca intoarceti-va cat mai e timp.

  Răspunde
 14. Bacosca Antoanela Iustina

  Stop stare de urgenta! Nu mai panicati poporul! A iesi din casa in baza decalratiilor este un abuz si a primi amenda este o incalcare a libertatii, mai ales ca acestea constituie sume exagerate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.